Om Mona Sahlin vinner valet så flyttar jag till Danmark!!



Det första jag undrar när jag ser den här bilden är... Vart är svenssonsvenskarna då????

Visst jag vet att Mona Muslim har en väldigt lätt syn på invandring och att vi ska ta in allt och alla utan att kolla vad de har i sina straffregister och vad dom har gjort sig skyldiga till... Men kom igen Mona!! Det finns faktiskt blonda svenskar kvar i detta land och hur tänker hon genom att posera på denna bild???

Jag har inga problem med att ta in flyktningar som behöver hjälpen men att bara släppa sveriges gränser och ta in allt och alla bara för att dom råkar sätta sin fot i sverige?

Tycker faktiskt att hon skall ta en ny bild men denna gång med uteliggare... Jag jobbar med uteliggare varje dag och jag kan säga att 99 fall av 100 så heter dom svensson och är blonda. Ska vi inte ta hand om vårt folk innan vi kan hjälpa andra? Hur kommer det sig att invandrare får lägenhet så fort dom säger hej här medans vi hittar svenskar på gatorna eller trappuppgångarna som försöker få någon timmas sömn i värmen innan dom blir bortkörda av polis eller vakter?



Nä du Mona Muslim, när du ändå håller på så kan du väl ge dom här tre killarna med afikanskt ursprung som har haft en våldtäktsresa i Danmark och sen flytt till sverige för dom som alla andra har väl hört att dom är välkomna i sverige. Våldta kvinnor i Danmark och inte ta chansen att bli utvisade så då slänger dom sig över till sverige.. smart drag!



Eller så kan du ta det här lilla charmtrollet under dina vingar Mona...
Vi flesta känner igen honom och ja, det är han som misshandlade en kvinna i Landskrona så att hon senare avled. Det mest hemska med den här karl är att advokaten överklagar för att han vill få en friande dom! Men tyvärr så får man bara 1 år och tio månader genom en sån handling... Men det har vi oxå att tacka politikerna för!
När ska vi höja straffskalan???? 1 år för att ta livet av en människa... hmmm... denna kille kommer från libanon och där lovar jag, då hade vi pratat om helt andra straff!! men nä Mona, ta du in fler såna här så ska du se vilket underbart sverige du får!

Jag vet dock att svenskar oxå gör hemska saker och jag vill att även dom skall få högre straff, inget snack om saken men när till och med media mörkar om vilket ursprung gärningsmän kommer ifrån och svenska polisen är rädda för att ta verkliga uppgifter av ögonvittnen så som hudfärg då är det något som är fel..

Så nä Mona Sahlin, om du får makten genom att du fiskar röster så som du gör så kommer jag flytta.. tror många håller med mig, tyvärr tror jag inte det är så många som vågar säga sin åsikt dock... Men såna e vi svenskar... men inte fan vill jag att du mona muslim skall vara min röst iallafall!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hur tar man självmord??? fy fan!!!



Bara genom att skriva ordet "hur" så kom dessa alternativ upp... för det första, hångla? ja om man behöver googla det så kanske man inte är redo för andra basen kanske??? Då kanske man ska leka med radiostyrda bilar och barbies en liten stund till....
Sen kom det som fick mig att hoppa till!!!!
hur tar man självmord???????????????????
WTF!!???!?!?!?!?

Att google ens ger ett sånt förslag tycker jag var helt absurt sjukt!! hur tar man lättast självmord? ja om du är feg så tar du  piller och om du verkligen vill få rubriker så hoppar du från rådhusets torn? Visst nu skriver jag detta innan jag ens kollade upp vilka sidor som kom upp under den rubriken.. men det är nog för jag vet  att jag kommer bli så jävla förbannad över resultatet!

Sen när man hoppar ner några rader så hittar man hur  man skriver en CV. Detta var det enda vettiga jag hittade där kan jag säga.. och användbart..... men visar detta hur svenska folket använder internet? kolla upp hur man hånglar på bästa sätt och " här har du hundra sätt att avsluta ditt liv"?

Inte undra på att Sverige är ett av de länder som toppar listorna med lyckopillersrecept!! vi vet inte hur vi hånglar och vi vill ta livet av oss... bra jobbat sverige!!

okey jag kunde inte hålla mig!!!! jag går in på dom sidor som rekommenderas och hittar sjalvmord.com... där hittar jag bland annat hur jag finner modet till att ta mitt liv!!

Citat från sidan:

Finna modet att dö

Vad ska man göra för att hitta modet att "gå hela vägen"?

Man går igenom mänga känslor när man tar ett sådant hät svårt belsut. Det finns många saker att tänka på och om man ska hänga kvar i en dag till eller inte? Ibland har man bestämt sig, men finner ändå att modet sviker när stunden kommer. Här är några förslag på idéer och metoder du kan pröva för att förhoppningsvis överkomma din rädsla för döden.

  • Droger
  • Fantasier
  • Börja med någon våghalsig sport eller aktivitet som bungyjumping eller bergsklättring
  • Skriv ner din oro
  • Övervinn en fobi
  • Se på mycket skräckfilm
  • Sammanställ en lista på din suicidprocedur och öva på punkterna som leder upp till självmordsförsöket

Visst jag inser att man kan hitta allt på internet men kom igen!!  förstå när ungdomar som är ledsna för att deras första kille/tjej gör slut och dom tror att livet är över hittar en sån här sida!! vad tror ni då kommer hända???

Nu vet jag att jag kommer spärra många sidor på datornerna när jag får barn!!!

Sveriges riksdag försöker hitta såna som drar ner lite film men gör de något åt såna som lägger upp såna här sidor???? nope!!! kanske borde prioritera om nu sverige och regering!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Utskällning av 3 gick ju sådär !!

Jag köpte ny telefon för typ 3 månader sen men jag har nog bara haft den i fickan ca 2 veckor, resten av tiden har den varit på lagning.. lagom kul måste jag säga...
Det mest komiska är att mikrofonen inte fungerar och det känns ju rätt så grundläggande för att man ska ha nytta av en lur. Men när jag fick tillbaka den för tredje gången idag så höll jag på att få en knäpp! Varje gång har jag sagt vad som är trasigt men då har ju dom inkompetenta människorna på "verkstaden" uppdaterat mjukvaran! då börjar man undra om dom verkligen är kompetenta för sitt yrke.....

Så när jag är på väg till butiken med en bra plan med mycket dumförklarande fakta så möts jag av en väldigt trevlig tjej i butiken som bara skiner upp när jag kommer. Hon frågade med en gång om telefonen funkar och hur det är med mig. Eftersom jag snabbt påminner mig själv om att det faktiskt inte är hon som lagar telefoner ( även om denna snygga, välklädda, manikyrförsedda, charmiga tjej hade gjort ett bättre jobb) så la jag bara på min vanliga charm och förklarade läget... än en gång.. för det är hon som har jobbat varje gång jag kommer in med telefonen..

min planerade utskällning slutar med att hon säger att jag har förgyllt hennes dag och jag är hennes favoritkund... Att jag alltid kommer in med ett leende även om jag e fly förbannad gör hennes dag... hmmm..... ska man se detta som att jag suger på att ge utskällningar eller att jag e otroligt charmerande person? ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stockholm pride... lägg ner!!

Snart är det dax för årets pride igen och i år har tydligen den temat "makt"... så som förra året hade den temat "hetro"... hur tänkte dom då??? jag menar, pride är ju homo.. inte hetro... ska vi börja driva med hetrofolket nu eller vad då?
Eller i år skall homofolket ta makten???

är det bara jag eller är detta inte lite för mycket?

Om vi nu flator och bögar skall passa in i samhället och vara likasinnade med övrig befolkning ska vi då ha rätten att ha en egen festival???? det är ju som att alla som har en sne vänstertå skall få en egen festival och gå sin lilla parad och skrika ut att dom är normala och kräver samma saker som dom som har raka tår....
okey jämförelsen sög rätt så bra men jag har brist på fantasi just idag.....

Nä!!! bögar och flator!! om vi nu vill så gärna bli som alla andra kanske det är på tiden att ändra oss själva först...
bögar, gå inte upp i falsett så fort ni pratar och flator, börja se ut som tjejer och inte män som är mer manliga än män i sig själva!
Visst nu kastar jag sten i glashus för att jag är inte femme eller ser ut som ett blont våp från östermalm, men jag har inte prideflaggor hängandes i varje hörn i min lägenhet och jag är inte den som skriker - jag är gay och jag är bäst under paraden! även så kan jag faktiskt gå någonannanstans när jag ska ut på krogen än bara gayställen...

Allt behöver inte vara så JÄVLA GAY!!!!!!!

Visst det är jättevackert att alla ska kunna älska en viss person även samkönade men kom igen!! en festival för att få möjlighet att visa upp hur jävla gay du är???
Ja det är verkligen ett sätt att vara en del av samhället och vara likasinnig med alla andra. SUCK!!

Nä det blir ingen pride för min del för jag behöver inte visa upp min "gay-ighet" till alla som kollar på paraden så som dom kollar på apor i bur..... fast nu måste jag få inlägga en sak... Är det så "vi gay" vill visa oss? kolla bara på vissa som går i paraden!!!
bögar som transar som ser ut som kopior av pamela anderson eller någon hora som man har letat upp på malmskillnadsgatan eller dom där PK-flatorna som går utan kläder och visar både hängbrösten och de hårbeklädda armhålorna??? Visst det finns fina saker oxå så som Marco som alltid lägger ner stor energi och tid för att få paraden till att hålla en viss klass... men sen då?

nej tack säger jag bara.....  

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Here we go again!!

Eftersom jag inte är känd för att ha ett lugnt och stillasittande liv så var det väl inte konstigt att vännerna bara suckar åt mig och bara sjunger ikapp... -nu var det daxs igen!
Men den här gången var det inte jag som började utan det började med att en vän tar och gör något urbotat dumt och skickar sms till fel tjej vid fel tillfälle... från min mobil!!
AJ AJ! säger jag bara! fast det är nog en annan story än den jag tänkte skriva av mig om.. så den stoppar vi in under censurerat och inte bryr oss om att skriva något om...

Min dröm är tillbaka.. eller rättare sagt, vi har kontakt igen!
många säger, -snälla det där kommer bara såra dig. Vissa säger, -kör på!!!

Jag vet bara att jag inte har släppt henne på 7 år och jag kan säga att jag nog aldrig kommer kunna sluta älska henne... Men det vet alla mina vänner och dom jag har i min närvaro....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()