Även i garaget kan man hitta fynd

Ja varför inte hitta en liten flört när man står i garaget och försöker undkomma allt folk uppe på jobbet?

Otroligt vacker måste jag säga att hon var... ungefär samma ålder som mig, bra smak i både kläder och bil ;)

Det är helt otroligt vad en liten flört kan göra underverk för en annars så tråkig dag ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hur tänkte jag där?

Jag kan ju säga att jag hade kunnat hamna på sjukhus idag om det hade gått riktigt illa!!

Kan rekommendera att inte skämttackla en polisvän när han råkade vara i tjänst ( inte visste väl jag det!!) och han råkar även gå med säpo och en ambassadör från ett väldigt känsligt land......
Fast både jag och kollegan insåg och började asgarva när vi ser att säpo sträcker sig efter sina vapen... vad skulle man annars kunna göra??
Tur att polisen hängde med i skrattet så det är sant som man säger.. man kan avstyra det mesta med ett skratt och väl valda ord ;)

Snart bär det av till en ny krogdörr i gamla stan så det kommer bli kul.. men får väl se om nästa dörr man tar blir Lobby eller om man håller sig på  söder.... Har även fått  erbjudande att stå på ett gayställe men jag vet inte riktigt.... känns lite som man förenar nytta med nöje då så vi får se...
Så på med tröja, tröja, tröja, skyddsväst, strumpor, strumpor, jacka och lite mer som jag hittar här på jobbet för att kunna hålla värmen på jobbet idag..... fast vem vet... kanske kommer någon och ger mig varma kramar ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Agendan som börjar fyllas

Den här veckan har inte varit som alla andra...
För det första så är jag inte en morgonmänniska men jag har lyckats komma upp varje morgon halv 6... fast för att bli människa så krävdes både red bull och kaffe.... så ca vid 11 var man som vanligt igen... men jag får väl se det så att det bara är en vecka kvar tills mina vanliga tider kommer igen....
Men utbildning är kul.. eller rättare sagt, jag gillar att lära mig nya saker och efter den här utbildningen så bär det av till Boden!!!
Ska bli intressant med den utbildningen som är där uppe och det ger så mycket möjligheter till mycket bättre jobb!! och bättre lön ;)

Men nu ser jag en vecka till framför mig med utbildning på dagarna och högskoleböckerna på kvällarna... sen kommer jag ta en välförtjänt semester!!

Sen angående det jag har skrivit innan om operationen... Resultatet är enastående och jag bara älskar det!!!
Det var nog en av dom bästa impulshandlingar som jag har fått för mig!

Nä nu blir det att slänga sig i boken "kidnappad hjärna".. låter som en dålig däckare men det handlar mer om psykologiska inkorrekta beteenden... btw... jag har insett att alla har en liten psykopat inom sig.... bara så ni vet ;) 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

så klämmer vi in en liten operation mitt i allt ;)

Ja efter en natt som bestod av ca 4 timmars sömn så var det upp och slänga i sig en kaffe, hann med ett väldigt givande samtal även innan jag skulle iväg och finjustera mig själv... samtalet i sig känner jag att  det var behövt och det kändes bra att man kan ventilera med vissa och verkligen förklara hur allt ligger till... tack!

men men... operation var det... jag blev grymt förvånad för det som gjorde mest ont var när dom tog blodprov i fingret och resten var lättare än att tatuera sig!! väldigt förvånandsvärt!! men väldigt bra klinik och jag hade nog gjort det igen om jag hade behövt... men i dagens läge så behövs det nog inte mer ;)

Dock så blev det en liten miss i planeringen eftersom jag skulle ställa mig i krogdörren några timmar efter... tänkte inte på att det skulle bli svullet och ömt så där stod jag med vaktkläderna och såg ut som att jag var i 8 månaden!! men men... skit samma det gick ju bra även det!
Men nu när jag kom hem så ser jag till min stora fasa att min lilla skära färg jag hade innan har förvandlats till blålila!! ser mer ut som att jag har gått en rond med muhammed ali och han har bara lagt energi på att slå sönder min mage och njurar... tur att det är en liten fas bara! så här kan man väl säga att det var en himla tur att man inte skulle dela säng med någon inatt ;)
Men kontentan av detta så är jag grymt nöjd och jag rekommenderar detta till dom som behöver få bort lite kärlekshandtag....

Men nu blir det en välbehövd natt av sömn så man e pigg för morgondagen för då ska jag dra på dom höga växlarna och fixa en intervju som jag har blivit tillfrågad att göra... sen blir det krogen igen!! jag måste säga att jag älskar att jobba på det där stället ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny klubb?

Jag fick ett erbjudande igår om att starta klubb igen... fast den här gången är det fredag och lördag...
Visst det e riktigt kul att ha klubb men det är ett jäkla jobb med det oxå så nu kanske jag ska leta efter en partner först... sen är det frågan om man ska köra gay eller inte.... dock vill jag inte konkurera med dom som har paradise eftersom dom har alltid varit så trevliga och jag gillar personalstyrkan.... och ägaren för den delen oxå.... så jag får nog ta mig en funderare på vad jag skulle vilja ha för klubb i så fall...

Nä jag tar mig ett par dagar och funderar så får vi se vad det blir av det hela.......

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sverige är ett land för de kriminella



Utdrag från aftonbladet 2011-01-18






De mord 28-åringen är dömd för kännetecknas av ett extremt övervåld.

I Skarpnäck, 1998, blev ett yngre par hans offer.

Rättsläkarna kunde räkna till mer än 200 skador. Mördaren hade använt fem vapen: två knivar, hammare, kofot och en tung klubba.

Han hade dessutom skurit halsen av parets hund.

Vid mordet 1996 på en 74-årig pensionär i Bagarmossen använde han också flera olika tillhyggen. Han misshandlade pensionären med knytnävarna, ströp honom med livrem, använde sedan en fiskkniv och en kvast. När mannen var död slog den då 21-årige mördaren in en skruvmejsel i hans hjärta med hammare.


Att sådana kallblodiga mördare får komma ut efter mindre än 5 år är helt absurt! Vart är straffet i detta? Ännu en gång så önskar jag att sverige hade strängare straff men nej då... här kan man mörda 3 personer och få sitta av tiden på ett fängelse där dom både får bra mat och får träna och plugga... Detta är inget straff!!
När ska sverige förstå att vi måste skärpa lagarna?????
Detta är ju självklart inte första exemplet och tyvärr inte det sista.... En våldtäktsman kan komma ut idag efter ett halvår bara för att han har skött sig.... helt jävla otroligt!!
Men passa dig för att förskingra pengar från ett företag för då får du sitta bakom lås och bom i många många år... det är så sverige ser på brotten.... pengar är viktigare än människors liv och hälsa....

När ska Sverige börja tänka om?? GÖR OM GÖR RÄTT!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article187992.ab

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart är våren här!!

Okey det kanske var att ta i lite men det är ca 5 grader ifrån att jag överväger att ta ut mcn från förrådet... fast jag får väl vänta några veckor till tyvärr... men när den väl kommer ut så ska jag ut på långresa... tror jag tänker åka genom hela europa själv och avsluta resan på skottlands högländer... längtar!

Vissa går till psykologer, andra festar, andra sitter hemma själva, vissa stänger in sig.... jag åker ut på resor... så finner jag mig själv bland all den stress som finns i vardagen.... Och jag behöver dom där resorna lite då och då... men den här resan kommer bli något annat.... jag, motorcykeln och vägen.... genom land efter land....

Men innan jag kommer iväg så har jag några måsten... även om många måsten är avklarade redan.... så som idealvikt och utbildningarna.... men snart är våren här och då åker jag.....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alli

Jaghar alltid varit den som försöker hålla koll på min vikt och ibland försker jag ta till tabletter så dom där extrakilona försvinner fortare än bara genom träning. Så visst jag har provat väldigt många olika preparat men när jag läste om Alli fick jag rysningar!
Detta preparat ger såna biverkningar så man blir mörkrädd.....

Förstår inte att dessa tabletter säljs som smör i solsken just nu i sverige!! då kan jag lätt dra sambandet över att Lambi måste få sig ett väldigt uppsving i försäljning.....
Vem vill frivilligt ta tabletter som gör att du kanske råkar ut om en olycka även om du bara hostar till??

Nä detta preparat är inget jag skulle ta in i min kropp för biverkningarna är ju hysteriskt hemska!

Det finns så mycket andra bra saker att ta till även om träning är det bästa alternativet... så gå inte på denna reklamfluga för jag lovar, du kommer ångra dig när du väl hostar till på mötet eller i skolan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nervös...

I morgon så ska jag dit!
det kommer bli en upplevelse i sig fylld med
ångest fast ändå en pirrighet!
Äntligen gör jag detta och jag vet att jag inte kommer att ångra mig....

Sen hoppas jag att det kommer bli en liten "träff" i veckan....
Den där var otippad men varför inte... kan bli riktigt trevligt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

premiär med "kändisar"

i veckan var jag på en premiär för en nylansering för en bil...
intressant men jag undrar varför vissa människor var där.. jag menar, visst deras namn har hamnat i tidningen lite då och då... fast inte i vetenskapens värld så att säga.. men det  roligaste är att flertalet av dom hade inte ens körkort... så visst gå och kolla på en bil... men om företaget skulle försöka ragga kunder så har dom valt helt fel inbjudningslista!
dock så har jag körkort och jag har möjlighet att köpa den där bilen om jag vill men efter att ha varit på den där tillställningen så väljer jag nog ett annat bilmärke än de som inte ens tänker till vilka dom bjuder..... undra då hur dom tänker när dom bygger bilen ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börjar känna lugnet

Visst jag har mycket som händer runt omkring mig både med utbildning, jobb och skoj men idag kände jag verkligen lugnet komma över mig...

Satt i bilen och lugnet kom som en sjal som lätt lade sig över mina axlar och jag insåg att jag har allt jag vill ha just nu. Visst det är mycket som fattas men det kommer när man inte letar.. Jag kände någon lycka som jag inte har haft på länge och jag inser att det bara är jag som har fått mig själv dit.
Efter dessa veckor jag har rannsakat mig själv och insett att jag har varit ute på helt fel bana så har jag tagit tag i mig själv totalt... Inget mer festande, inget mer självömkande för det är bara jag som mår dåligt av det... så jag tog min "villgöralista" och började boka in, bocka av och beställa.....

Något jag även har insett är att inte ge av mig själv så mycket, kunna säga ifrån, kunna se till mig själv i första rummet och då kommer jag må ännu bättre!
Ingen ska få fritt tillträde till min borg och min själ med en gång igen... den som vill komma innanför mitt skal efter idag kommer få jobba för det och förtjäna det dom kommer finna... någon som vill allt och ge allt....

men idag kommer jag bara njuta av allt jag har och alla jag har runt omkring mig...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tragiskt.....

Visst jag har själv valt mitt yrke men fasen va hemska saker man får se....
Det är allt från dödsfall till småtjejer som snattar....

Visst jag har fått en rätt så bitter syn på de som kallas socialfall, så som uteliggare, pundare och alkholister...

Men kanske inte så konstigt när jag väl pratar med dom och dom anser att alla är idioter och att dom inte bryr sig ett skit om omvärlden.
Det var som en kvinna som vi grep för snatteri (100 kronors rositaflaska).
Jag försökte få henne att förstå att genom att hon snattar denna sak så kommer detta resultera i att notan till staten och svenskars skattepengar uppgår till minst 100 000 kr!
Vad kan man få för så mycket pengar? jo en dagisplats för ett år, skolböcker för en högstadieklass för ett år, en god väg för ett bra pensionärshem.....
Men svaret man får är att hon har minsann betalat skatt i 10 år! självklart frågar jag henne hur länge hon har levt på socialbidrag och då var svaret 20 år... förstår dom inte vad dom gör för sverige?????

Självklart kommer jag försöka prata med alla som jag griper men efter 10 år med samma yrke så känner man att det inte är så mycket som fastnar hos dom... dock händer det undantag med de är för få och för sällan...

Det som får mig att fortsätta är det att jag tror jag gör mer skillnad på jobbet än sossarna när de sitter på sammanträde på rosenbad..... därför fortsätter jag och därför ger jag inte upp hoppet...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vem skickar blommor till mig på jobbet??????

Fick just ett samtal i min tjänstelur och det kommer från en kille som står uppe i centrum och undrar vart jag var!! självklart säger jag att jag möter upp honom eftersom han har ett bud till mig och när jag kommer upp så ser jag en kille stå med en sååå stor blombukett!!! lite förvirrad frågar jag vart dom ska men när han säger den kvinnliga vakten och mitt namn tappade jag hakan!!!

Vem skickar blommor till mig på jobbet??? tyvärr så stod det inget namn... hmmm..... hur fasen ska jag veta vem jag ska tacka???
vill inte skriva vad som stod på kortet men jag blev både glad och lite generad ;)

men tack så mycket fina!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det e mycket nu ;)

Jag vet inte vart jag ska börja!!!

Jag har fått så mycket förslag nu på jobb, roligheter och massa äventyr så nu vet jag helt inte seriöst vart jag börjar någonstans! Fast idag vet jag att antingen blir det en liten nykter sväng på stan och hälsa på marie eller K annars kommer jag bara vara hemma..... Har haft gäster i nästan 2 veckors tid och nu känner jag nästan att det skulle vara skönt att bara vara hemma, ta ett bad, njuta av stillheten eftersom jag vet hur min nästa vecka ser ut!! full fart från måndag morgon när jag ska till kirurgen och sen vidare till nästa sak och nästa sak osv... så jag tror nästan att jag tar mig en egenvårdsdag hemma idag.... jag menar, även om det är fredag så känner jag inget krav på att gå ut... det där har jag växt ifrån....

Eller så slänger jag mig i bilen och åker till GBG.... längtar efter mina vänner och bekanta där... för länge sen...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bokat....

Nu är operationen bokad oxå!!!!!
fan va skönt det kommer att bli!!

om man har för mycket fritid så resulterar det i att jag bokar
både utbildning, resa, operation och lite annat skoj!!

nu ska jag bara få med mig någon som vill hoppa fallskärm till våren....

Jag börjar leva livet!! har insett att pengar är till att spendera och det kommer jag göra ordentligt nu ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ännu en dag av perfektion

Så där ja... nu börjar det verkligen gå åt rätt håll.....

Det är det dom säger att en kvinna kan shoppa till sig lycka och jag lovar jag och vännen shoppade oss in i himmelriket idag!! Även om det var en pärs att ta sig från parkeringen hem eftersom det var så himla mycket påsar som skulle med så lovar jag.... JAG HAR SHOPPAT!!! :)

Helt ny garderob, jo tack!!

Så nu blir det bara att vara hemma och försöka få ordning på allt... eller så bygger jag en ny garderob... jag har inte bestämt mig än :)

Livet börjar verkligen se ljust ut nu.... bort med det gamla och tråkiga och in med det nya.... :)

dagens citat från vännen: Det e tur att jag inte är något i din stil för att då hade du gett mig väldigt dåligt självförtroende....

Tyvärr var det när vi prata om en tjej och jag ansåg att -nä hon har lite för stor näsa och lite för långa naglar.... jag är kräsen? jepp ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

helt perfekt ledig dag!

Visst det blev lite ändrade planer för dagen men jag måste säga att det var länge sen jag hade så mysigt i stan med underbara Kelli.. skratt och tårar förgyllde våran kväll... Men jag måste säga att jag är är väldigt glad över att ha henne i mitt liv.... efter allt vi har gått igenom är jag otroligt lyckligt lottad över att ha henne kvar.....

så självklart sätter vi oss på stammisstället och håller Ramona sällskap över en öl och bara njuter av kvällen... dock hamnade vi senare på ett ställe som vi inte har varit på väldigt länge och jag överraskade mig själv att hitta en kille där som jag gillar enormt mycket men jag har inte haft så  mycket kontakt med... men det blir det ändring på måste jag säga :)

Kvällen avslutades... eller rättare sagt natten avslutades hos mysiga C.... hon är en så otroligt bra tjej som har allt som man letar efter.... Å alltid lika trevligt att träffa henne även om jag fick tvinga henne att gå och lägga sig och jag fick åka hem.... men som sagt... det e ju nära så det spelar ingen roll :)

så visst fasen har man haft en bra kväll!!! nu blir det god natt för mig för i morgon ska vi ut till täby och mörby för att shoppa loss... alltså jag och grannen :)

natti natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Myspys med kollegan

Idag ska jag träffa en gammal kollega som jag inte har sett på evigheter!! han e helt underbar och jag gjorde allt för att jag skulle få honom som fast kollega men det sket sig...
men idag ska vi ses på stammishaket för att ta en öl..... så nice!!!!!

Annars har det inte hänt så mycket idag eftersom jag satt hela natten med böckerna som täckte hela köksbordet och försökte få ordning på min tenta som skall inlämnas senast idag... men 04.03 skickades den och fan va nöjd jag är med det!!!!

men nu  ska jag ta tag i mitt I-landsproblem med att jag har gått ner i vikt så inga kläder  sitter som dom ska!!! fy va jobbigt man kan ha det i världen ;) jag hinner nog dock att åka till centrum å köpa upp mig på lite kläder så det löser sig alltid ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

om du ramlar när det blåser.....

Alltså jag har väldigt nära vänner som ställer upp i vått och torrt och dom är helt underbara personligheter!
dom finns där när stormarna kommer och när det är vindstilla...
men de som vänder kappan efter vinden och ramlar när det blåser till lite kommer inte komma in i mitt liv något mer. Jag menar, om man sitter och pratar om något viktigt och personen håller fullständigt med om denna sak och sen efter ett par veckor pratar man om samma sak, då har personen bytt åsikt totalt..... eftersom dom har blivit påverkade av någon annan.... vart är den egna viljan och tanken då?

Nä det finns inget mer ärligt än att stå för sin egna åsikt oavsett vad omgivningen tycker om detta..... så som jag, jag står fast vid mina åsikter om allt!! självklart om det är någon som kan säga att det är fel och ge mig en bra förklaring till detta fel så kanske jag kan tänka om men detta är få gånger det händer.....

Men folk som vänder kappan efter vinden och låter andra människor tänka åt en är en väldigt svag egenskap.... hellre har jag starka människor runt mig......

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lycka och myskväll med vännerna

Har haft en katt på vift lite för länge nu men idag ringde Pillan och sa att jag skulle skynda mig över för att hon har hittat min lilla älskling!!! Förstå att jag blev glad för det e ju min lilla skitgris den där katten!! så efter en jäkla utskällning så var det goskalas här hemma.... mysfalcon e tillbaka och nu får han utegångsförbud i en vecka ;)

Sen bestämde jag mig för att bjuda några vänner på middag och då var det bara att slänga sig i bilen till min favoritrestaurang.... måste säga att jag verkligen behövde en liten middag.... dock orkade jag inte laga mat själv... men det funkar lika bra att bjuda ut dom juh.....

så nu har man äntligen kommit hem och ska för en gång skull sätta sig med böckerna som man har dragit sig för alldeles för länge... fan det ska ju vara inskickat om 3 dagar!!!! så full fart nu!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

omvändning

efter gårdagens psykbryt så kommer min helomvändning....
jag älskar verkligen dom vänner som har orkat lyssna på mitt gnäll dom
närmaste veckorna.... kan tänka mig att jag har låtit som en trasig skiva eller nåt..
Jag hoppas att jag kommer kunna ställa upp för er lika mycket som ni har gjort under min lilla livskris som jag har haft nu.... fy fan aldrig igen alltså!!!! inte bara ett problem utan 20 samtidigt!!!
allt från dödsfall till jobb till kärleksproblem....
ja det vill jag inte min värsta ovän måste jag säga...

men idag tar jag tag i mig själv och lämnar allt bakom mig....

Nu blir det mycket som skall förändras! och jag kommer älska varenda sekund av detta för jag vet att jag måste ändra mitt liv själv eftersom det inte är någon annan som kommer göra det åt mig....

Så slutet av 2010 sög totalt men nu ska 2011 vara det bästa året i mitt liv!! och jag hoppas att dom vänner som har funnits här för mig kommer dela min  glädje och att dom får minst lika mycket glädje som jag hoppas på!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helgen som jag sent kommer glömma

Finbesök från gbg har satt den här helgen på kartan!

Buddhadrinkar och platt fall var nog så man skulle kunna sammanfatta helgen. Men visst självklart hamnade man på gayställe... och det e ju som vanligt... ex ex ex.... suck!!! men  sällskapet man var med så gick även det... men visst fan smärtar det!

Men sammantaget så har helgen varit en av dom bästa jag har haft på flera år!

Allt från australienbarer till tikibarer till kommentarregn till lycka!! fick även in en liten blinddate... väldigt trevlig tjej men inget för mig... men tanken var god S och K. ;)

Men efter den här helgen så kommer det dröja bra länge innan jag festar till det... eller om inte annat så blir det väl ett par veckor när jag drar ner till gbg...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ödets ironi..... men hon överlevde...

En halvtimma ca efter att jag skrev om min underbara chef som gick bort så fick jag en helt ny upplevelse..

Nu förstår jag varför jag har valt mitt yrke och vilken bra kollega jag jobbar med!
Vi hittar en yngre kvinna inlåst på en toalett och vid första tanke trodde man ju självklart att hon hade druckit för mycket och däckat men så var inte fallet!
Hon hade tagit sig till ett köpcentrum på en torsdagskväll, slängt i en 5-krona till toaletten och gått in...
Vad som hände exakt där inne vet jag inte men jag vet hon ville avsluta sitt liv....
Efter minst 50 tabletter och sprit och en avstängd mobiltelefon....

Men jag och kollegan lyckades hålla henne vid liv fram tills ambulansen kom till platsen och dom förde henne till akuten.....

Jag hoppas verkligen att jag gjorde henne en tjänst eftersom hon bara var ca 15-16 år  och har många år kvar att leva.. inget är värt att ta livet av sig vid den åldern... men frågan jag ställer mig är varför just på en skitig låst toalett på ett köpcentrum?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bye bye Berra

Nä det var inte nog med tragiska saker i mitt liv...
Nu har även favoritchefen Berra tagit sina sista andetag...
Han var den bästa chef jag och J har haft och han har gjort mycket som har satt spår i oss.....
Denna äldre man var alltid glad och omtänksam och satte alltid sin personal i första hand....

Senast för 2 veckor sen kom han över till jobbet för att säga hej och hämta några saker och han skrattade och skämtade som han alltid gjort...

Tråkigt att han föll av pinn nu när han borde ha levt i många år till... Så mina tankar går till hans fru och till sina två barn.... men även mina kollegor som även dom tänker och tycker samma som mig om denna underbara man.

Hoppas dom har ett bra utbud av whiskey där du är nu... det förtjänar du!!

RIP

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nu får det vara slut!

Sitter här på jobbet med sån ångest över hela mitt liv... för det är inte ett bakslag man har lyckats få utan flertalet och detta under kort tid... Men va fan!!! vem fan mår bättre av att må dåligt? så min öl och cigg diet som jag har kört med några dagar kanske inte är den bästa...
Kanske ska ta och skita i allt det där och bara fokusera på mig istället?
Klart att man har all rätt att må dåligt men när det bara blir självdestruktivt så är det inte bra längre!

Självklart är jag bitter för att jag har sagt upp vänskap med en person som faktiskt betydde mycket för mig men jag kände att vi inte skulle kunna ha den relationen efter allt som har hänt.... självklart är jag bitter för att blivit lämnad men det var till det bästa.... det skulle inte ha hållit i längden eftersom vi var på helt olika stadier i livet... självklart är jag bitter att jobbet gör som de gör.... självklart är jag bitter för att jag inte har allt jag vill i livet...

Eftersom jag har tagit mig så himla mycket ledigt under helgerna nu så kanske man ska passa på att hitta på lite roliga saker oxå... Som en underbar vän till mig sa.... Glöm inte att lev i nuet :)

så jag börjar redan i helgen när underbara anna kommer upp och då blir det nog söder runt om jag känner oss rätt ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

fan...

nu blir man inte bara överkörd på det privata planet utan nu är det jobbet oxå....
känns ju lagom bra.. livskrisen är ett faktum....
Men jag har övervunnit värre saker så jag hoppas att det här kommer gå lika bra...
men just känns det lite hopplöst måste jag säga....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 steg framåt, 1 bakåt

fan fan fan!!!!

Jag försöker förbrilt att få det bra men jag lyckas inte........
ångest......
Varför får jag inte göra om göra rätt?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svensson cinderellastory

Jag tror inte alla vet vad dom söker här i livet men jag har verkligen kommit på  det... tyvärr tror jag inte att jag kommer någonsin hitta det eftersom alla försök jag har gjort har slutat illa... eller så är det jag som inser att jag aldrig kommer finna det jag söker hos personen.
Jag kan börja med att jag tror att kärlek kan övervinna allt och jag kämpar  in i det sista!!

men eftersom alla har olika cinderellastorys så tänkte jag dra min i korta drag.

Jag skulle vilja hitta någon som får mig att känna mig som hemma. När man kommer hem från jobbet oavsett om man e glad eller ledsen så ska personen finnas där. lyssna, ge förslag.... och om personen ligger  och sover redan bara få krypa ner under täcket och krama om denne för att känna att personen märker att man är hemma genom att krypa upp i min famn och krama tillbaka....
Känna  sådan närhet så som att aldrig behöva oroa sig för att den skall lämna dig och ge av sin kärlek på alla sätt... oavsett om det är närhet eller bara middagen klar när jag själv har jobbat hur många timmar som helst....
känna den där "vi mot världen" och alltid känna att jag kan prata med personen och den förstår en.
men något som jag tycker är otroligt viktigt är det att kunna tänka/känna vad den andra behöver och inte behöver. kunna tänka - vad skulle hon tycka om vissa saker som jag står frågande inför... symbios.....

Ett underbart liv för mig är bland annat detta och kunna ha den där vardagen genom att bo ihop och bilda familj.
genom trohet, uppriktighet och ärlighet kan man komma långt.

självklart behöver man bråka, om inte annat jag!!! jag är sån som måste skrika av mig och sen är det bra... men man måste lösa saker istället för att rymma från problemen.... eller starta nya hela tiden.....

hur svårt ska det va att få en svensson cinderellastory?

Lugnt liv med familj och barn... med väldigt mycket upptåg.....

ja man kanske inte hittar detta så man kanske får hitta något annat... men jag drömmer inte om ett sagobröllop som nästan alla kvinnor gör..... jag drömmer om ett sagosvenssonliv

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

riktig bra start på det nya året......


När man kommer in på jobbet och möts av kollegan som kommer med ett stort leende och säger att jag kommer få att göra idag och jag tittar frågande runt omkring och inser att alla våp i stockholm är på samma ställe då förstod jag.....
Att fira in nyåret med dessa ögongodisbitar som både var flörtiga och tackade inte nej till lite uppmärksamhet så var jag i mitt esse!!!!
Visst självklart så fanns det mindre roliga människor där... så som vissa såpa-C kändisar.... men varför ödsla tid på dom när det fanns så mycket bättre att titta på..... Fast å andra sidan så enligt min åsikt så är såpakändisar värre än damerna som går på malmskillnads.... knulla dig känd på TV... jo det kan man ju vara stolt över ;)

Men kvällen blir bättre.... en riktigt sötis var där.... hej igen ;)

Men i korta drag så kan man säga att kvällen, även om man jobbade, var underbart lyckad och detta var en riktigt bra start på det nya året.... så bort med nedlåtande tankar och bittra meningar... nu vände detta totalt.. se vad lite snygga tjejer kan göra ;)
okey jag vet att jag låter väldigt ytlig nu men visst är jag ytlig... fast dom där våpen kommer endast vara kul att titta på.... inget mer.... eller? ;)

Så gott nytt år till alla och till mig själv och nu så kommer det nya året startas med lycka och välgång.... kanske lite mer träning oxå...... och nu ska jag verkligen börja ta hand om mig själv och skämma bort mig själv... börjar nog med den där MCn jag har spanat på... sen blir det en massa kul :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()