Nu är fundamentalisterna igång igen!Allahu akbar!!

idag uppmärksammade en kompis mig om en tidningsartikel i SvD om att islamska fundamentalisterna
var  i farten igen, detta genom dödshot med islam som täckmantel.
Den här gången var det inte en dansk reporter som dom attackerade utan South park, alltså den tecknade serien som driver med allt och alla. Men detta går inte för sig när det kommer till de islamska fundamenatalisterna utan dom går till motattack med dödshot om att man inte ska skända Allah eller förnedra honom för det kan leda till döden.
jo tack, det hotet har vi hört innan!
Det känns lite som att det är det hotet dom drar till med oavsett vad saken gäller.. om ni inte gör som jag säger så
"-I kill you!" Upprepad skiva skulle jag vilja säga....
Visst man ska ha respekt för religion och allt det där, men kom igen.
Sitter muslimerna och skrattar åt hur homer i simpson gör den amerikanska mannen till åtlöje, eller att dom gör en så stor genarelisering av indier genom Apus uppenbarelse i samma serie?
Eller tänker dom på blonda, storbröstade, sexgalna, lite blåsta tjejer när dom tänker på Sverige?
Hur hade det sett ut om vi svenskar hade mordhotat varenda gång det görs en amerikansk film där det ploppar upp ett litet våp med ett pepsodentleende och en välformulerad mening som "- Hi, my name is Inga, and i come from Sweden!"
Jag menar, dom vanhedrar den svenska livsstilen med att alla vill se så bra ut som möjligt, tyvärr är flertalet blonda med stora bröst, inget vi ska få lida för!
Men nä, svenskarna skrattar och kanske har tankar så som, ja där var ytterligare en bimbo, eller, hehe.. sätter hundra spänn på att Pamela Anderson hade just en sån förebild... från sverige!

Va hände med att ta allt med en nypa salt?
Se bara på Svenska kungahuset! Aldrig har det nog funnits ett land som driver sååå mycket som svenkar gör med sitt egna monarkistiska samhälle och prinsessorna, ena är slampa, den andra är bulimiker som ska gifta sig med en renodlad tönt som försöker se proper ut med de nyinköpta glasögonen och våran lilla prins som alla vet att han lever i en garderob... men Karl-philip! när ska du komma ut som bög?? din pappa lyckades inte, så nu är det ditt ansvar att visa hbt-världen inne i kungahuset!
Men så här kan jag säga för att jag är svensk... eller människa.. för det är vissa som har förstått det där med att se humorn i det.

En helt annan sak hade varit om jag hade sagt att Allah den allsmäktiga var bög, att han suger hårt, att han är en kvinnoförnedrande stofil, att han bara är en blek kopia av den kristna och judiska guden.... men sånt kan jag ju inte säga!!!!
då får jag väl ett pris på mitt huvud!! Så självklart kommer jag inte säga detta för jag är ju en liten mesig blondin med stora bröst och en svensk tiger...

Fast det är ju komiskt ändå när man tänker efter, för det står även att man inte ska missbruka Allahs namn och nu kanske det bara är jag men är det inte det som händer dagligen?
Genom muslimernas hämndactioner runt om i världen, genom att säga till självmordsbombare att dom får sina oskulder om dom går och bombar sig själva och helst några till, lovar i Allahs namn att dom blir martyrer, men vänta nu... känns lite som att det är tomma löften? Jag menar, om en man är så jävla korkad och tror att han ska få närpå obegränsat sex när han har dött så börjar man undra om han är så dum och inte har läst koranen.
Där står det svart på vitt om en man tar till sig fler kvinnor så skall alla få samma uppmärksamhet.
Det vill säga, om han har sex med en kvinna en dag så måste han ha sex med de resterande 71 kvinnorna. Detta för att det inte ska bli osämja och favorisering....
Jag vet dock inte någon man som skulle orka med det varje dag!
men Allah lovar... så han kanske slänger in lite viagra på väg till paradiset...

Men som sagt, det här är inget jag kan gå ut med att säga för då så är det någon man som hotar med döden för mig... och jag lovar, jag vill inte ha 72 oskulder om jag dör!
Det räcker med en snygg, blond, storbröstad svensk för min del ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: peter

Bland det bästa jag har läst!! Allahu Akbar!!! hahah

Postat av: Anonym

Så skönt att läsa att någon har tänkt till för en gång skull.. jag är själv muslim men jag står inte för att använda mig av Allahs namn till allt man ogillar... önskar att det vore fler som skulle kunna säga vad dom tycker! Bra jobbat onnozel.. önskar att det fanns fler som du som kan välja dina ord och säga vad du tycker!!

Postat av: Allauh akbar!

magstarkt.... men dock väldigt sant... älskar din blogg.. lite allvar och lite ytligt!

men framförallt, du skriver om det som ingen annan vågar skriva om.....

Postat av: Prinsessan

Det är framför allt sånna här inlägg som gör mig STOLT över att vara din vän gumms <3



Postat av: Tove

Det här var riktigt bra läsning!

Intressant och riktigt bra helt enkelt.

Postat av: Kerstin

Bra skrivet!. Tror dock det är viktigt att skilja på "islamister" och "muslimer". En väldigt stor skillnad. Tycker synd om muslimer som oftast får bli representerade av galna fundamentalister. Ungefär som om kristna skulle bli representerade av Åke Green.



Bra blogg! =)

Postat av: onnozel

Jo Kerstin, visst är det skillnad, dock ser inte alla den skillnaden... att bli representerade av galna fundamentalister är inget kul för någon religion tyvärr... för det är dom galningar som hörs och syns... Sen är det resten som får stå för konsekvenserna :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback