Sverige är ett land för de kriminella



Utdrag från aftonbladet 2011-01-18






De mord 28-åringen är dömd för kännetecknas av ett extremt övervåld.

I Skarpnäck, 1998, blev ett yngre par hans offer.

Rättsläkarna kunde räkna till mer än 200 skador. Mördaren hade använt fem vapen: två knivar, hammare, kofot och en tung klubba.

Han hade dessutom skurit halsen av parets hund.

Vid mordet 1996 på en 74-årig pensionär i Bagarmossen använde han också flera olika tillhyggen. Han misshandlade pensionären med knytnävarna, ströp honom med livrem, använde sedan en fiskkniv och en kvast. När mannen var död slog den då 21-årige mördaren in en skruvmejsel i hans hjärta med hammare.


Att sådana kallblodiga mördare får komma ut efter mindre än 5 år är helt absurt! Vart är straffet i detta? Ännu en gång så önskar jag att sverige hade strängare straff men nej då... här kan man mörda 3 personer och få sitta av tiden på ett fängelse där dom både får bra mat och får träna och plugga... Detta är inget straff!!
När ska sverige förstå att vi måste skärpa lagarna?????
Detta är ju självklart inte första exemplet och tyvärr inte det sista.... En våldtäktsman kan komma ut idag efter ett halvår bara för att han har skött sig.... helt jävla otroligt!!
Men passa dig för att förskingra pengar från ett företag för då får du sitta bakom lås och bom i många många år... det är så sverige ser på brotten.... pengar är viktigare än människors liv och hälsa....

När ska Sverige börja tänka om?? GÖR OM GÖR RÄTT!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article187992.ab

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback